Werken met permalinks - het adres van pagina's en berichten

Een permalink is in WordPress het permanente adres (of URL) van een specifieke pagina of bericht. De permalink van een pagina of bericht vind je in WordPress terug onder de titel van de pagina of het bericht als je die bewerkt.

Zoals de term zegt is het de permanente URL van een pagina (of bericht). Het heeft dus consequenties als je de permalink van een pagina verandert. Zo kan het zijn dat de pagina niet meer vindbaar is via het menu van je website na het wijzigen van de permalink. Je bezoekers krijgen een foutmelding als een pagina in Google is gevonden en de nieuwe permalink nog niet in Google is opgenomen. Bovendien verlies je de Google ranking voor die speciefieke pagina.

Als het echt noodzakelijk is om de permalink van één of meerdere pagina's of berichten te wijzigen, laat het ons dan weten. WordPress kan kleine wijzigingen in de permalink verwerken maar het moet altijd getest worden.

TwelveTrains helpt je dus als het nodig is om de permalinks van je website te veranderen. Het is belangrijk om het ons te laten weten vóór je begint met het wijzigen van de permalinks.

We raden echter aan om dit zo weinig mogelijk te doen!

Als je de permalinks van je website wilt veranderen, maak dan een support ticket aan of stuur een e-mail naar support@twelvetrains.nl.

Was dit antwoord nuttig? 10 Gebruikers die dit nuttig vonden (26 Stemmen)