Onderhoud e-mail servers حل شده
اهمیت - ضروری تاثیر دیگر - E-mail

Op zondag 2 november tussen 06.00 en 09.00 uur wordt er een hardware-upgrade uitgevoerd op de e-mail servers om de capaciteit en veerkracht te vergroten.

De totale tijd dat e-mailen niet mogelijk is zal niet langer duren dan 30-40 minuten en heeft invloed op álle e-mail verkeer. Webmail zal dan ook niet beschikbaar zijn.

Geplande update TwelveTrains webserver حل شده
اهمیت - معمولی

Dit is een vooraankondiging voor een geplande webserver-update. De TwelveTrains webserver moet opnieuw worden opgestart na het installeren van een software-update om de beveiliging te verbeteren. Deze update heeft betrekking op alle hosting accounts en sommige TwelveTrains WordPress abonnement websites.

Jouw website zal maximaal 5 minuten offline zijn ergens binnen de volgende tijden:

Vrijdag 25 juli tussen 6:30 en 7:00 uur.

Deze update heeft géén invloed op e-mail.

Spoedonderhoud mailservers حل شده
اهمیت - ضروری تاثیر دیگر - Mailerver

Er zijn op de mailservers mogelijke problemen ontdekt waardoor er spoedonderhoud nodig. Het spoedonderhoud is ingepland van 7.00 tot 11.00 uur zaterdagochtend 3 maart.

In die periode zijn mailboxen en webmail niet bereikbaar. Alle inkomende e-mails worden omgeleid naar een tijdelijke server en worden na het onderhoud uiteraard weer doorgestuurd naar de juiste mailboxen. Er gaan dus géén inkomende e-mails verloren.

Het versturen van e-mail is ook niet mogelijk. E-mails die je morgenochtend verstuurt tijdens het geplande spoedonderhoud zullen er dan waarchijnlijk ook niet aankomen. We raad dus met klem aan om in die periode géén e-mails te sturen.

Onze welgemeende excuses hiervoor.

Update en installatie software op webserver حل شده
اهمیت - معمولی

In de nacht van 30 november wordt op onze webserver nieuwe software geinstalleerd. De nieuwe software is nodig om een betere en snelere service te kunnen aanbieden aan onze WordPress klanten. Met de aanpassing worden websites nog sneller en kunnen we de enkele WordPress installaties verder optimaliseren

Tijdens de aanpassing, die ongeveer 1 uur zal duren, zullen er geen onderbrekingen in de service zijn. Alle websites blijven gewoon bereikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 02.00 uur in de nacht van 30 november.

Onderhoud حل شده
اهمیت - معمولی تاثیر دیگر - E-mail servers

Zaterdag 24 september 2011 tussen 11:00 en 15:00 uur is er onderhoud gepland aan onze e-mail servers.

Tijdens dit venster is het mogelijk dat de service in enkele perioden van ongeveer 5 minuten verstoord kan worden. Het is onder andere mogelijk dat webmail tijdelijk niet bereikbaar is. Er zullen géén e-mails verloren gaan, alle e-mails zullen op andere servers in de wachtrij worden geplaatst en met vertraging worden bezorgd.

Het onderhoud aan de e-mail servers heeft géén invloed op de webservers van TwelveTrains. Je website is dus gewoon bereikbaar.

وضعیت سرور

جدول زیر وضعیت سرور ما را نشان میدهد. شما میتوانید در صورت قطع بودن سرویسی آن را چک کنید .

نام سرور HTTP FTP POP3 اطلاعات php بارگذاری سرور پایداری
TwelveTrains / Indium server
اطلاعات php